KLEA 220P – Temel Ayarlar Menüsü

0
1197

Temel ayarlar menüsü, akım trafo oranı, gerilim trafo oranı ve şebeke bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Sağ tuşa basılı tutulduğu anda çıkan enerji menüsünde iken yukarı tuşuna basılarak, settings menüsüne gelinir. Sağ tuşa basılarak menü içine girilir. Basic menüsünde iken, sağ tuşa basılarak giriş yapılır. Akım trafo oranı akım girişlerinden ölçülen akımlar, akım trafo oranı ile çarpılarak, göstergelerde ve modbus adreslerinde gösterilmektedir. Gerilim trafo oranı, gerilim girişlerinde ölçülen gerilimlerin gerilim trafo oranı ile çarpılarak göstergerlerde veya modbus adreslerinde gösterilmektedir.

Şebeke bağlantı ayarı, şebeke bağlantı ayarının seçildiği menüdür. Akım trafo oranına değer atamak için, CTR menüsünde iken, sağ tuşa basılır. İlgili değerin ilk basamağı yanıp, sönmeye başlar. Değiştirilmek istenen haneye sağ ok tuşuyla gidilir ve yukarı aşağı yön tuşu ile değer girilir. Değer girme işlemi tamamlanınca, sol ok tuşu girilen değer onaylanır. Yapılan değişiklikleri kayıt etmek için kayıt prosedürüne geçilir. Değişikleri kayıt etmek veya reddetmek için kayıt ekranı çıkıncaya kadar sol tuşa basılır. Değişiklikler kabul edilecekse, sağ tuşa basılarak no yazısı yanıp söner hale getirilir. Aşağı yukarı tuşlarına basılarak, No ibaresi Yes haline getirilir. Ardından sol tuşa basılarak, değişiklikler kayıt edilir. Değişiklikler reddedilecekse, sağ tuşuna basılarak, no yazısı yanıp söner hale getirilir. Ardından sol tuşuna basılarak, yapılan değişiklikler kayıt edilmeden ilgili menüden çıkılır.

Önceki İçerikIoT Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek
Sonraki İçerikSanayide Enerji Verimliliği
1974 yılında kurulan KLEMSAN gerçekleştirdiği yatırımlar ile Türkiye'de 7 dünyada 12 ofis ve geniş bayi ağı ile global bir marka haline gelmiştir. Gerçekleştirdiği AR-GE ve üretim yatırımları ile ürün portföyünü ve üretim kapasitesini her geçen gün arttırmaktadır. Elektroteknik, Elektronik, Kablo Yönetimi ve Markalama ürünleri tasarım ve üretimini; Elektronik ürünler için yazılım, donanım, test aparat-makine özel yazılım tasarım ve üretimini; Proseslere özel, standart dışı makine tasarım ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirerek uluslararası standart ve uygunluklar çerçevesinde üreten KLEMSAN; Ürünlerinin her koşulda ve her yerde müşterilerine aynı kalite de ulaşmasını sağlamaktadır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here