Kablo kanalları enerjinin doğru ve sürekli olarak aktarılmasında kablo yönetimi konusunda bizlere yardımcı olan en önemli ürünlerin başında gelir. Kablo kanallarını oluşturan bileşenler, çok karmaşık özelliklere sahip ürünler olmasa da; elektrik tesisatlarının güvenliği ve uzun yıllar boyunca sürdürülebilir bir üretim açısından kritiktir. Doğru şekilde seçilecek kablo kanalı tesisatınızda çok daha güvenilir bir alt yapı oluşmasını sağlayacaktır. Trunkie serisi kablo kanallarımız birçok özelliği ile benzerlerinden ayrılırken, yüksek fiyat/performans oranı ile de panolarınız için en uygun çözümdür.

İlginizi Çekebilir: Klemsan Optokuplör Modülleri

1-Montaj Kolaylığı

Kanallar kablo doluyken kapakların montajı ve demontajı en zor işlemdir. Trunkie, tasarımı sayesinde işinizi hızlandırır, kapak montaj ve demontajını kolaylaştırır. Ek olarak, kullanıcılar için kanal içerisinde maksimum kullanım alanı sunar ve tam dolulukta bile sağlamlığını korur.

2-El Aletine Gerektirmeyen Yapı

Herhangi bir el aleti kullanmadan, tırnakların 90° bükülmesi kolaylıkla kırılmasını sağlar. Trunkie, tırnakların grup olarak kırılmasını böylece zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

3-Daha Kolay Kablolama

Kablo tutucular taban rayına kolayca monte edilebilir ve taban rayı boyunca kanal içerisinde hareket ettirilebilir. Özel tırnak tasarımı, son kullanıcılar için kablo gruplamayı oldukça kolaylaştırır.

4-Sağlam ve Dayanıklı Yapısı

Kanal içine yerleştirilen kabloların yerleştirilmesinden bağımsız olarak, kablolar maksimum kuvvetle tutulur ve düzgün durması sağlanır. VDE, UL, cULus, CE ve GOST belgeleri ürünün zorlu ortamlarda kullanılabilirliğini garanti eder.

5-Estetik Tasarım

Trunkie kablo kanallarımız, panonuzun estetik görünmesini sağlamasının yanı sıra, herhangi bir arıza durumunda kanal kapaklarının kolaylıkla çıkarılabilir olması nedeniyle kablolarınıza kolaylıkla ulaşmanızı sağlar.

Önceki İçerik2019 Yılında IoT Trendleri Ne Olacak?
Sonraki İçerik2018-2019 Enerji Verimliliği Destekleri
1974 yılında kurulan KLEMSAN gerçekleştirdiği yatırımlar ile Türkiye'de 7 dünyada 12 ofis ve geniş bayi ağı ile global bir marka haline gelmiştir. Gerçekleştirdiği AR-GE ve üretim yatırımları ile ürün portföyünü ve üretim kapasitesini her geçen gün arttırmaktadır. Elektroteknik, Elektronik, Kablo Yönetimi ve Markalama ürünleri tasarım ve üretimini; Elektronik ürünler için yazılım, donanım, test aparat-makine özel yazılım tasarım ve üretimini; Proseslere özel, standart dışı makine tasarım ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirerek uluslararası standart ve uygunluklar çerçevesinde üreten KLEMSAN; Ürünlerinin her koşulda ve her yerde müşterilerine aynı kalite de ulaşmasını sağlamaktadır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here